«Ελλάδα - Λαϊκή εξέγερση εν όψει»!...


Γράφει ο Μαγια

Τίτλοι τέλους στην εποχή των ψευδαισθήσεων. Ξέφτισαν και οι τελευταίοι μύθοι των Ηρακλειδών του μνημονιακού ολέθρου για τη «σωτηρία» της χώρας. 

Κι ακόμη εξακολουθούν να μας κυβερνούν αυτοί που σκλάβωσαν τη χώρα, οι εκβιαστές, οι αναξιόπιστοι ως προς τις υποσχέσεις τους -ρόμπες, κατά το....
κοινώς λεγόμενο- και ένοχοι για τη μεθοδική εξαπάτηση των πολιτών. Γαντζωμένοι στην εξουσία τους τα παίζουν όλα για όλα. Δεν ορρωδούν προ ουδενός, πλην των φοροκλεφτών, των διαπλεκόμενων και εξωθεσμικών κρατικοδίαιτων παρασιτικών συμφερόντων.

Η Ελλάδα καταρρέει, μετατρέπεται σε «αποικία χρέους» και οι Έλληνες βυθίζονται σε πρωτοφανή δυστυχία εδώ και μισόν αιώνα. Ελάχιστοι μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στον ορυμαγδό των «κεφαλικών φόρων», να υπομείνουν τη βαρβαρότητα αυτής της κυβέρνησης, που «γδέρνει» το λαό για να πληρώνει τους ξένους τοκογλύφους και να χρηματοδοτεί τους τραπεζίτες.

Το ερώτημα τώρα είναι: τι κάνουμε; Ο χειμώνας που έρχεται είναι ένας επικίνδυνος χειμώνας. Επικίνδυνος για τους αδύναμους!

Η κοινωνία με την πλάτη στον τοίχο είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στην εξαθλίωση και την υποτέλεια, στις απειλές της πρωτοφανούς αγριότητας εξουσίας και τα «τζάκια» της κλεπτοκρατίας και διαφθοράς.

«Το αργότερο στην αρχή του επόμενου χρόνου, όταν θα επενεργήσουν πλήρως οι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, ακόμη και ανεξάρτητοι από κόμματα παρατηρητές δεν αποκλείουν τον κίνδυνο επανάστασης», έγραψε η γερμανική έκδοση των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, που απηχεί τις απόψεις της επιχειρηματικής ελίτ. «Ελλάδα - Λαϊκή εξέγερση εν όψει» είναι ο τίτλος του άρθρου της εφημερίδας στην ηλεκτρονική της έκδοση. «Η συζήτηση στην Αθήνα περιστρέφεται γύρω από την εξέγερση και την ανατροπή», ισχυρίζεται ο αρθρογράφος, τονίζοντας ότι, «τα πνεύματα είναι οξυμένα, κάθε πακέτο λιτότητας σπρώχνει τους Ελληνες βαθύτερα στην απελπισία».

Αυτό που βλέπουν ακόμη και οι Γερμανοί επικυρίαρχοι, πως η Ελλάδα, ενδεχομένως, βρίσκεται στα πρόθυρα κοινωνικής έκρηξης σοβαρότατων διαστάσεων, αρνείται να το δει η συγκυβέρνηση των εγχώριων εντελοδόχων τους…



http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6653.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...